NTvT Online

Het Nederlands Tijdschrift voor Traumatologie is bedoeld voor traumatologen, orthopeden, chirurgen en zij die hiervoor in opleiding zijn. Het Nederlands Tijdschrift voor Traumatologie is geen ‘klassiek’ wetenschappelijk tijdschrift, maar wil een spreekbuis zijn voor ieder die zich bezighoudt met de traumatologie, in al haar aspecten. Zes keer per jaar verschijnt het blad met oorspronkelijke artikelen, casuïstiek, foto-van-de-maand en vooral praktische informatie.

Het tijdschrift is het orgaan van NVT, Nederlandse Vereniging voor Traumatologie de NVOT, Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Bohn Stafleu van Loghum.

Schermafbeelding 2016-05-10 om 14.34.40

Nederlands Tijdschrift voor Traumachirurgie voortaan ook online op Mijn BSL. Als NVOT-lid ontvangt u het Nederlands Tijdschrift voor Traumachirurgie voortaan ook digitaal. Via Mijn BSL krijgt u toegang to een betrouwbaar online platform met een betere presentatie en meer mogelijkheden waaronder:

  • Toegang tot alle jaargangen van het tijdschrift vanaf 2008
  • Het bewaren van artikelen onder ‘Mijn Favorieten’
  • De mogelijkheid om te zoeken door alle beschikbare informatie, inclusief het archief
  • Het verfijnen van zoekresultaten op uitgiftedatum
  • Het lezen en downloaden van artikelen in PDF
  • Raadpleegbaar op tablet pc, onder ander iPad

Eenmalige registratie: Mijn BSL is alleen toegankelijk voor leden. Mocht u interesse hebben in een BSL account, stuur dan een mail aan info@nvot.nl. Daaropvolgend ontvangt u uw persoonlijke activatiecode. Met deze code krijgt u gratis toegang tot het digitale archief.

U activeert uw toegang als volgt:

  1. Ga naar www.bsl.nl/activatie
  2. Maak een account aan of log in als u al een Mijn BSL-account heeft
  3. Vul uw activatiecode in

Na activatie heeft u toegang tot het digitaal archief van Nederlands tijdschrift voor Traumachirurgie via https://mijn.bsl.nl/link/449560.