Traumadagen 2018

Op donderdag 22 november en vrijdag 23 november zijn de Traumadagen 2018 in de RAI te Amsterdam. Het Nederlandse trauma evenement van het jaar dat de traumachirurgen en orthopeden niet mogen missen en waar wij elkaar wetenschappelijk maar zeker ook sociaal bijpraten over alle ontwikkelingen in de traumachirurgische zorg. Ook dit jaar weer op beide dagen met mooie battles, veel vrije voordrachten en nationaal en internationaal gerenommeerde key note sprekers.

Op de donderdag en vrijdag zal de LVO nu voor het 11e jaar een parallel programma verzorgen voor onze operatie-assistenten. Donderdagavond zal weer worden besloten met een gezamenlijk diner. Het moment om onder genot van een drankje en hapje weer mooie oude verhalen op te halen en van de collega’s te horen hoe zij denken 2018 in te gaan.

Schermafbeelding 2018-05-29 om 10.37.16

Instructies en inzending Vrije Voordrachten of Posterpresentaties

De samenvatting van de Vrije Voordracht of Posterpresentatie dient als volgt te worden ingedeeld.(word.doc)

  • titel van de samenvatting, vermelding auteur(s), ziekenhuis en plaats;
  • de naam van de auteur die de voordracht verzorgd dient onderstreept te worden;
  • u geeft uw keuze aan: vrije voordracht en/of posterpresentatie;
  • hieronder volgt de samenvatting in het Nederlands van maximaal 1 A4 vel.
  • u dient na selectie van uw voordracht en/of posterpresentatie te zorgen voor inschrijving en betaling voor aanvang van de Traumadagen 2018.

Assistenten worden uitgenodigd om een Minibattle te voeren, onder meer over eerder genoemde Topics. Hiervoor kunt u een korte uiteenzetting van uw standpunt opsturen. Alle inzendingen dienen uiterlijk voor 1 juni 2018 aan het secretariaat te worden gestuurd. (secretariaat@trauma.nl)

Voor meer informatie over de Traumadagen klikt u hier.