NVOT houdt zich bezig met de traumatologie in bredere zin, organiseert jaarlijks het Our Worst Case symposium en is mede organisator van de Traumadagen

Our Worst Case 2018

Traumadagen 2018

business conference
Schermafbeelding 2018-05-29 om 10.33.31

Op vrijdag 29 juni wordt het Our Worst Case LUSTRUM georganiseerd, locatie: Singer Museum te Laren. NVOT leden betalen 50 euro, niet-leden betalen 100 euro.

Op donderdag 22 en vrijdag 23 november zijn de traumadagen 2018 in de RAI te Amsterdam. Het Nederlandse trauma evenement van het jaar dat de traumachirurgen en orthopeden niet mogen missen en waar wij elkaar wetenschappelijk maar zeker ook sociaal bijpraten over alle ontwikkelingen in de traumachirurgische zorg. Ook dit jaar weer op beide dagen met mooie battles, veel vrije voordrachten en nationaal en internationaal gerenommeerde key note sprekers.

Op de donderdag en vrijdag zal de LVO nu voor het 11e jaar een parallel programma verzorgen voor onze operatie-assistenten. Donderdagavond zal weer worden besloten met een gezamenlijk diner. Het moment om onder genot van een drankje en hapje weer mooie oude verhalen op te halen en van de collega’s te horen hoe zij denken 2018 in te gaan.

NVOT / NVT Minisymposium

Op woensdagavond 6 juni wordt in De Eenhoorn te Amersfoort het NVOT / NVT Minisymposium gehouden. Inschrijven kan hier.